Dutch Design Week (DDW), in 1998 voortgekomen uit de Dag van het Ontwerp, is in 15 jaar uitgegroeid tot het grootste designevenement van Noord-Europa. DDW vindt elk jaar plaats in de laatste week van oktober (9 dagen) in Eindhoven en geniet naamsbekendheid tot ver over de landsgrenzen. DDW biedt een podium voor ontwerpers en is de verbindende factor tussen design, technologie, mensen en disciplines.

Het programma biedt een evenwichtige mix van nieuw talent, gevestigde namen en gerenommeerde bureaus. In het geheel van exposities, productlanceringen, business events (seminars, netwerkbijeenkomsten), prijsuitreikingen, een kinderprogramma, feesten en muziek komen bijna alle denkbare disciplines en aspecten van design aan bod.

Tijdens de 15e editie van Dutch Design Week in Eindhoven kun je met eigen ogen zien hoe de wereld van morgen vandaag al in de maak is. Slimme oplossingen en inventief ontwerp bieden nieuwe perspectieven die er veelbelovend uitzien. Van 22 t/m 30 oktober staan de deuren naar de toekomst open in een stad die negen dagen lang gonst van vernieuwing en creatieve energie.

Dutch Design Week
22 – 30 oktober 2016
Eindhoven, Nederland

www.ddw.nl
www.facebook.com/dutchdesignweek
@dutchdesignweek, #DDW16