5 Stappen naar Erkenning

Deelname aan de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp verloopt in de volgende vijf eenvoudige stappen:

Stap 1: U toetst of uw inzending voldoet aan de voorwaarden:

– Uw product is een eindproduct, een gebruiksvoorwerp of een kapitaalgoed ontworpen door een of meer ontwerpers van Nederlandse nationaliteit;
– of geproduceerd of geassembleerd door een ondernemer of onderneming met hoofdzetel in Nederland;
– of geproduceerd of geassembleerd door een buitenlandse ondernemer of onderneming en geïmporteerd door een ondernemer of onderneming met hoofdzetel in Nederland;
– in 2014 of later op de markt gebracht en niet eerder bekroond met een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp.

Stap 2: Aanmelding:

U vult voor 15 september via deze site, het aanmeldingsformulier in, U verklaart zich akkoord met reglement en kosten en voldoet na ontvangst van onze factuur het inschrijfbedrag. Als de jury uw inzending erkent als ‘Goed Industrieel Ontwerp’ volgt een aanvullende factuur.

Stap 3: Jurering:

U zorgt ervoor dat uw inzending fysiek op de aangegeven locatie en datum ten behoeve van de jurering aanwezig is en draagt er zorg voor dat uw inzending na de jurering op de aangeven datum weer wordt afgehaald. U dient zelf zorg te dragen voor verzekering en eventuele op- en afbouw en/of assemblage. We nemen contact met op over het eventuele tentoonstellen van uw product.

Stap 4: Uitreiking:

U neemt met uw gasten uw Erkenning (en eventueel uw Special Award) in ontvangst tijdens de spectaculaire uitreiking.

Stap 5: Publiciteit:

U zet de Erkenning in bij het uw eigen marketing en PR en maakt desgewenst gebruik van een media-pakket. Het beeldmerk gebruikt u desgewenst voor verpakkingen, website en ander promotiemateriaal.